mammakajsa.blogg.se

En blogg där jag delar med mig om vardagen som nybliven mamma!

Skoter

Kategori: Allmänt

Igår var vi på middag hemma hos Nicko och Jenny tillsammans med Bea och Jerry. Käkade tackos och hade det allmänt trevligt. Jerry och Beas barn plus Grynet och Nova var också med så det blev en lugn kväll. Gubbarna bastade och vi tjejer satt och tjattrade ;) Linn var med oss under tiden som Pontus hade hockey träning, eller med oss är väl lite fel.. Hon var givetvis med Grynet ;) Bästa Linn, stående Nanny skulle man nog kunna kalla det ;D <3
 
Fick lära oss något nytt, tackos med jordnötter och oliver. Mycket gott :) Det är det som är så kul med tackos, alla äter olika! En mycket trevlig måltid med olika plock och alla kan välja det dom själva vill äta och inte.
 
Idag har Martin och Jerry varit på en liten skutertur till skidstugan fram och tillbaka. Sen skulle vi åka upp till Järpbyn och fira Pontus som fyller 11 år idag :D Lelle körde med Grynet i bilen medan jag å Martin åkte skoter :D Riktigt mysigt! Bara ett par minusgrader så det var skönt att komma ut lite ;P Sen blev det Hockey och monroe-burgare för oss alla, nomnomnom!
 
Tjing pling!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: