mammakajsa.blogg.se

En blogg där jag delar med mig om vardagen som nybliven mamma!

veckorna susar förbi

Kategori: Allmänt

Världens kanske snyggaste unge, snacka om attityd ;) !
 
Snacka om ångest, har inte tränat på hela veckan!!! Varit så konstigt med röda dagar och Martin har både jobbat sent och helg. Idag ska Grynet få 5-månaders vaccinationen så jag antar att det inte blir någon träning idag heller. Morr! Då blir det träning tisdag och step onsdag, kanske klämmer in något på torsdag också! :) 
 
Varit på Ica och lagt in en ansökan om extratimmar, hade varit skitkul att få komma ut och jobba lite :) håller tummarna! Extrapersonal brukar ju alltid behövas. Har även ansökt på Åre chokladfabrik men dom var inte i Behov av något nu :) 
 
Bjussar på en bild med faj och grytan <3 
Våran tvättmaskin har pajat så vi får tvätta hos Maud tills vi köpt en ny. Ska köpa en ny på dirren när löningen kommer :) tur farmor är snäll och lånar ut sin! 
 
Måndag idag, snart är det fredag och då händer det grejer! Maja, mamma, Tommy, Robban, moster och Olivia kommer hit för att vara med på dopet. Samma dag fyller Lelle år och det är Norges nationaldag :) längtar massor till att få träffa alla!! 
Grynet vaccineras idag, tisdag lugn, onsdag ska jag träffa Ann-Charlotte och gå igenom dopet, torsdag ska det sista fixas innan alla kommer hit. Häcken full fredag och lördag dop! Veckan kommer att gå på tok för fort!!!  
 
Alla dagar och veckor går så fruktansvärt fort, svischar förbi, snart är grynet ett halvår och inom kort är hon på dagis! 
Gaaalet! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: