mammakajsa.blogg.se

En blogg där jag delar med mig om vardagen som nybliven mamma!

Overall

Kategori: Allmänt

Beställt en overall på jollyroom.se !
"Ticket to Heaven Baby Suit Cerise är en fin overall som är vind- och vattentät och samtidigt andas. Löstagbar huva med tryckknappar. Overallen har vikbara ärm- och fotslut vilket gör att man kan stoppa om kalla händer och fötter när det behövs. Namnlapp på insidan. Tål maskintvätt."
 
Farmor Maud har betalat den :) Tack och bock!
Overallen som hon har nu börjar bli liten och den är i flease. Funkar perfekt i bilen och så men den stoppar inte vinden å vätan när man uar ute och hon inte ligger i vagnen/pulkan.
 
Måste nästan ge mig själv en klapp på axeln idag! Promenerat till Jenny med en stol som hon ville låna nu när dom åker till Sthlm. (barnstol som man hänger på bordskanten). Storstädat huset, ut med mattor, dammsugit, dammtorkat och skurat. Har till och med skrubbat elementet i köket :P Vridit på köksbordet för att prova ha det så en stund! Det har varit väldigt trångt i pasagen mellan spisen och stolarna då någon sitter där.
Man tar sig inte riktigt förbi. Har provat vrida så att kökssoffan står med ryggen mot dörröppningen istället. Visserligen sticker den ut drygt en dm i öppningen men det känndes bättre för tillfället (:
Bakat en "Emma-kaka" (: Den står ute på avsvalning och sen ska bara glasyren på! Måste ha något fikabröd att kunna bjuda på när det kommer folk.
 
Babysim ikväll (: Pappan och Grynet ska bada, mysisarna! <3 
Tjing!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: