mammakajsa.blogg.se

En blogg där jag delar med mig om vardagen som nybliven mamma!

Första natten

Kategori: Allmänt

Första natten i huset är avklarad efter många om och men ;-) Det var tänkt att sängen skulle stå i källaren tills vi renoverat klart sovrummen uppe. Men sängen var för stor (160) för att få ner eller upp i trappen x) blir att byta säng till en 180s så att man har två 90 madrasser istället. 
Sängen gick in på mellan våningen men där är rummet så litet att vi beslöt oss för att ställa dit madrassen utan ram! Så nu ligger vi på resårkärnan direkt på golvet ;-) haha! Våran sängram har både fot och huvudgavel så om den hade stått här hade man behövt klättra över gaveln varje gång man ska i och ur sängen.  
 
Har fått tag på en 180, precis lika som den vi har fast större. Den har ribb-botten och vanliga skummgummi madrasser. Vi vill ha resårkärnor, så det kommer bli en investering på det.
 
Soffan är på plats, likaså tv, bänk och bord :-D Dom var superduktiga igår Tummen och Martin! Köket börjar ta form. Allt är liksom på plats men det måste bytas gardiner och lite sista piff :-)
 
Känns i alla fall jävligt bra! 
bilder kommer :-P  
Katten trivs i alla fall! Här har jag skurit ut en ny madrass till spjälsängen och håller på att nåla så jag kan sy ett nytt överdrag :-) Fritte måste ju så klart vara med på det med! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: